לפגישת ייעוץ חינם השאירו פרטים:

 

הדרכת שרות

שירות טוב הוא המפתח ללקוחות חוזרים.

שירות טוב לאורך כל התהליך מתחיל בהזמנת מקום, בקבלת האורח, במכירות ובליווי הלקוח עד היציאה מהמקום.

היועצים שלנו בוחנים את כל ממשקי השירות בעסק ובונים לכם את הדרכת השירות האופטימלית עבורכם.

דוגמא להדרכת שירות במסעדה :

שלבים נדרשים במתן שרות במסעדה:

⦁ קבלת האורחים בכניסה
⦁ הושבת האורחים והגשת תפריטים
⦁ קבלת האורחים ע"י המלצר/הברמן
⦁ לקיחת הזמנה
⦁ הגשת השתייה והמנות
⦁ ווידוא של שביעות הרצון והצעת סיבוב שתייה נוסף
⦁ פינוי וניקוי השולחן
⦁ קינוחים / דז'סטיפים
⦁ חשבון ופרידה מהלקוח
⦁ ניקיון השולחן ועריכתו לאורחים הבאים

נשמח לפגוש אתכם ולבדוק איך ניתן לשפר את השרות שלכם בעסק. 

82

ממליצים

163

מאמרים
  • דילוג לתוכן