לשיחת ייעוץ ראשונית בחינם:

Schedule a free meeting:

 

צוות היועצים

Food Forward, הינה חברת ייעוץ עסקי לתחום המזון מהמובילות בישראל. מדובר בחטיבת המזון של חברת הייעוץ העסקי FORWAD

החברה מסייעת לעסקי מזון קיימים המעונינים לשפר את פעילותם העסקית והן וליזמים המעוניינים להקים עסק מזון חדש

גיורא אשכנזי שותף בחברה ומוביל בפועל כיועץ עסקי את תהליכי העבודה מול עסקי המזון. גיורא בעל נסיון רב והצלחות רבות בתחום. 

החברה מספקת פתרונות פרקטים בתחום ניהול עסקי מזון, שיווק, פיננסי, תפעול ועוד.

המקצועיות, הידע והנסיון שצברה החברה  לאורך השנים סייעו למאות יזמים ועסקים להגיע להצלחות עסקיות מרשימות.

נשמח לסייע גם לכם לנהל טוב יותר את עסק שלכם.

צוות ייעוץ למסעדות

גיורא אשכנזי | שותף FOOD FORWARD תחום מסעדות ומזון

גיורא מוביל את הייעוץ לעסקים בתחום המזון בחברת Forward מסעדות, בתי קפה, מעדניות, קייטרינג, מפעלים ועוד. 

גיורא מתמחה בתכנון עסקי, שיווקי ותפעולי של בתי אוכל, הקמת מערכות ניהול ושירות, בניית תפריטים, גיוס ותפעול צוות. 

מעל 15 שנות ניסיון בענף ההסעדה והאירוח : הקמת מסעדות, ניהול, שיווק ותפעול העסק על שלל נגזרותיו משלב החלום ועד המפתח.

גיורא הקים\ליווה הצלחות קולינריות מרשימות: NG – מסעדת בשר בנווה צדק תל אביב, רשת אל גאוצ'ו, מתחם ליטל איטלי, ניטן תאי התאילנדית, רשת פטיסרי ומפעל "נומילי", בית הקפה האורגני משק ברזילי, גרינביס, רשת הברים MATE, בר EATBAR, בלקן ועוד.

משה הרשקו יועץ עסקי

משה הרשקו | שותף ב FOOD FORWARD

יועץ עסקי ומאמן ניהולי ואישי, בעל נסיון ניהולי של 18 שנה, חבר בלשכת היועצים של ישראל, מרצה לשיווק וחונך עסקי מורשה מטעם משרד התעשייה והמסחר.

משה בעל תואר BA מהאוניברסיטה העברית בירושלים בתחום מדעי החברה ותואר שני במנהל עסקים (MBA) מהמכללה למנהל. את תעודת המאמן icm קיבל משה מהטכניון בחיפה.

את הכלים והניסיון המקצועי רכש משה במהלך שנותיו כמנהל בקבוצת קידום רשת החינוך הפרטית הגדולה בישראל שם שימש במספר תפקידים בכירים כסמנכ"ל, מנהל ההוצאה לאור ומנהל תפעול של ובחברת SEY שם שימש כמנהל באגף שרות הלקוחות של החברה.

משה מביא איתו נסיון רב באימון ניהולי ואישי, ייעוץ שיווקי, פרסום ברשת, פיתוח עסקי ושיפור תהליכי ניהול עסקיים.
משה הינו חבר בלשכת היועצים העסקיים של ישראל.

רמי קארו | שף מוסמך ויועץ עסקי בכיר למסעדות ועסקי מזון

לרמי קארו מעל 25 שנות ניסיון בתחום ההסעדה והאירוח, שף מוסמך ובעל תואר אקדמי בניהול מלונאות מהמכללה הבינלאומית לניהול עסקים בליברפול, אנגליה.

ניהל מטבחים, מסעדות וברים בבתי מלון יוקרתיים בארץ ובחו"ל, מטבחי ייצור מרכזיים ופרויקטים מהגדולים והמורכבים בישראל ובחו"ל.

בעל ידע וניסיון מצטבר בתחומי הניהול, התפעול וההקמה של מערכי הסעדה, ניהול ההון האנושי, בניית תוכניות עסקיות, ניתוח מערכות ייצור ובניית מודלים תפעוליים בסטנדרטים בינלאומיים.

מומחה לבניית קונספטים של הסעדה, הנדסת תפריטים ובניית מערכות בקרת איכות, נאמן בטיחות מזון ובטיחות בעבודה.

גילאת סלימן | יועצת עסקית למסעדות

גילאת סילמן בעלת תואר ראשון בכלכלה ומדעי ההתנהגות עם התמחות במשאבי אנוש, כ 18 שנה בעולם המסעדות והאירוח. 

הקימה וניהלה את מתחם בית בנמל מבית "קום איל פו" ואת מסעדת "מועדון הקצינים" מקבוצת ג'ירף, ניהלה את מסעדת "שולחן" והאירועים הפרטיים של השף עומר מילר

במסגרת ניהול פרויקטים בתחום המזון והשירות הקימה את מתחם האירועים הפרטיים והעסקיים של קבוצת "ביתא קפה", מתחם "בית הבד" בשרונה וריזורט "דרים איילנד".

82

ממליצים

82

Recommend

227

מאמרים

227

Articles