לשיחת ייעוץ ראשונית בחינם:

Schedule a free meeting:

 

ניהול שכר עובדים

LABOR COST – עלות השכר, היא אחת משתי ההוצאות הכבדות ביותר בעסק מזון.

אם תשלטו בעלויות השכר, כנראה גם תרוויחו כסף.

ברוב עסקי המזון עלויות השכר אמורות לנוע סביב ה 30 אחוז מסך ההוצאות הכללי (תלוי בעסק)

כאשר עלויות השכר אצלכם גבוהות אנחנו מגיעים, בוחנים את הפעילות של העובדים, מאתרים את הבעיות ומוצעים לכם, פתרונות יצירתיים להורדת עלויות כח אדם ללא פגישה בתפקוד העסק.

ניהול נכון של שכר עובדים מחייב בקרה ושליטה, לכן מומלץ להיעזר בתוכנת שכר עם הפרמטרים הבאים :

  • כניסה ויציאה ממוחשבים
  • תוכנת שכר שמחשבת עלות לשעה/עלות גלובלית מחולקת לזמן עבודה יחסי
  • מימשק עם תוכנות הנה"ח כגון חשבשבת וכד'

דוגמא לפרוייקט שלנו לשיפור הוצאות שכר :

פרוייקט שיפור פעילות במסעדת חזקה מאוד בבני ברק (הפרטים שמורים במערכת)

נתבקשנו לסייע באירגון העסק, לבחון את הפעילות ולבדוק כיצד ניתן לצמצם עלויות כח אדם .

מניתוח הפעילות הסקנו :

  • שמשלמים לחלק מהעובדים מזומן ללא תלוש ולכן העלות האמיתית לבעל העסק גבוהה משמעותית.
  • שחסר מנהלי משנה במחלקות ולכן יש הרבה עובדים אבל לא יעילים
  • שתוספת של פקידה יעילה מפנה את בעלי הבית לניהול יותר אפקטיבי ומקצועי של העסק
 
מועניינים בשיפור הוצאות השכר במסעדה שלכם? צרו איתנו קשר. 

82

ממליצים

82

Recommend

227

מאמרים

227

Articles