לתיאום פגישת ייעוץ בחינם:

 

בדיקת כדאיות להקמת מסעדה

בדיקת כדאיות להקמת עסק מזון

אם אתם יזמים עם רעיון בלבד, השלב הראשון שיש לעשות הוא לבדוק האם הרעיון ישים והאם כדאי לכם להקים את העסק. אנו מציעים לכם לעשות בדיקת כדאיות לעסק לפני שאתם נכנסים להשקעות גדולות.

תכולת העבודה:

  • בחינת המקום / לוקשיין של העסק
  • בחינת הקונספט הקולינרי
  • בחינת מרכיבי ההשקעה הנדרשת
  • בחינת הוצאות שוטפות
  • בחינת הכנסות ופוטנציאלי עסקי

התוצר:

דוח מסודר עם המלצות הכוללות מספרים כגון: נקודת איזון, הערכת השקעה נדרשת, רווח צפוי לשנה הראשונה.

הדוח ימסר לכם בפגישה מסודרת ויכלול המלצות והסברים לגבי סיכויי הצלחת העסק.

בתום הפגישה תוכלו להחליט אם אתם רוצים להקים את המסעדה, עסק מזון מהיר או בית הקפה עליו חלמתם.

לקבלת הצעת מחיר השאירו פרטים:

מחשבון פיננסי למסעדות

ייעוץ פיננסי

מתכננים לפתוח מסעדה חדשה? מעוניינים לדעת כמה יעלה לכם להקים אותה? רוצים לדעת כמה המסעדה תרוויח? 

 מוזמנים לנסות את המחשבון הפיננסי שלנו.

 כל מה שצריך הוא ללחוץ על הלינק ולמלא את המחשבון – התוצאות ישלחו אליכם באופן מיידי למייל

82

ממליצים

165

מאמרים
  • דילוג לתוכן