לתיאום פגישת ייעוץ בחינם:

הקמת חומוסיה

איך פותחים חומוסיה? כמה עולה לפתוח חומוסיה ?

 

עלות ההקמה נגזרת מהקונספט ומהעיצוב של העסק. עלות פתיחת חומוסייה קטנה, מאפס, יכולה לנוע בין 150 אלף ועד 500 אלף ₪

איזה ציוד צריך בשביל לפתוח עסק של חומוסייה?

הציוד הנדרש לפתיחת עסק של חומוסייה תלוי בהחלטה האם מכינים גם מוצרים אחרים כגון צ'יפס, פלאפל או סביח.

 

תפריט לעסק של חומוסייה :

התפריט של חומוסייה קטנה נגזר מהקונספט : הוא צריך להיות פשוט להבנה, קל לתפעול ובמחיר נגיש

 

תהליך פתיחת חומוסייה :

תהליך פתיחת עסק של חומוס מורכב כמו כל עסק מזון אחר : צריך תכנון מסודר של כל הפרטים, ליווי מוקפד של תהליך ההקמה וביצוע של כל הדרישות וההחלטות הנדרשות להקמה מוצלחת של העסק.

 

שלבים בתכנון חומוסייה

קונספט העסק:

את הקונספט לעסק בוחרים על סמך החלום של היזם, הצורך העולה מהסביבה והיכולת הפיננסית שלו

מיקום העסק:

את הלוקיישן לעסק בוחרים על סמך הקונספט הנבחר, התקציב והזמינות של נכס פנוי באיזור הרצוי   

עיצוב העסק:

את העסק מעצבים בהתאם לקונספט ולתקציב

תכנון תקציב לעסק:

את התקציב קובעים בהתאם לאיתנות הפיננסית של היזם וליכולת החזר ההשקעה שלו

מעטפת ספקים ופתרונות להקמת העסק שלכם

ייעוץ וליווי מקצועיפיננסי, קולינרי, שרות, שיווק, ניהול כללי

ספקי ציוד וכליםכלים וציוד למטבח, ריהוט

ספקי אוכל ושתיהשתיה, קפה, לחם, מוצרי מזון נוספים

ספקי הקמה ובינוימינדף, נירוסטה, נגרות, מסגרות,כיבוי אש

ספקי תכנון ועיצובאדריכל, מעצב פנים, עיצוב גרפי ומיתוג

תוכנות ושרותאשראי וסליקה, קופה, תפריט, ניהול משמרת, ניהול מלאי

הלוואות וגיוס כסףגיוס כספים באמצעות הלוואות בערבות המדינה

בעלי מקצוע כללייםבטיחות מזון, עורך דין, רואה חשבון, ביטוח

מידע ומאמרים בתחום הקמת מסעדות ועסקי מזון

זכיינות עסקית בתחום המסעדות

טיפים להקמת בר מצליח

82

ממליצים

165

מאמרים
  • דילוג לתוכן