איך פותחים חומוסיה? כמה עולה לפתוח חומוסיה ?
עלות ההקמה נגזרת מהקונספט ומהעיצוב של העסק. עלות פתיחת חומוסייה קטנה, מאפס, יכולה לנוע בין 150 אלף ועד 500 אלף ₪
איזה ציוד צריך בשביל לפתוח עסק של חומוסייה?
הציוד הנדרש לפתיחת עסק של חומוסייה תלוי בהחלטה האם מכינים גם מוצרים אחרים כגון צ'יפס, פלאפל או סביח.
תפריט לעסק של חומוסייה :
התפריט של חומוסייה קטנה נגזר מהקונספט : הוא צריך להיות פשוט להבנה, קל לתפעול ובמחיר נגיש
תהליך פתיחת חומוסייה :
תהליך פתיחת עסק של חומוס מורכב כמו כל עסק מזון אחר : צריך תכנון מסודר של כל הפרטים, ליווי מוקפד של תהליך ההקמה וביצוע של כל הדרישות וההחלטות הנדרשות להקמה מוצלחת של העסק.
שלבים בתכנון חומוסייה
קונספט העסק:
את הקונספט לעסק בוחרים על סמך החלום של היזם, הצורך העולה מהסביבה והיכולת הפיננסית שלו
מיקום העסק:
את הלוקיישן לעסק בוחרים על סמך הקונספט הנבחר, התקציב והזמינות של נכס פנוי באיזור הרצוי
עיצוב העסק:
את העסק מעצבים בהתאם לקונספט ולתקציב
תכנון תקציב לעסק:
את התקציב קובעים בהתאם לאיתנות הפיננסית של היזם וליכולת החזר ההשקעה שלו