לשיחת ייעוץ ראשונית בחינם:

Schedule a free meeting:

 

הקמת מאפיה

כמה עולה לפתוח מאפייה ?

עלות ההקמה מורכבת מבנייה, תשתיות, ציוד והכי חשוב – רישיון יצרן של משרד הבריאות

עלויות הציוד הבסיסי למאפייה קטנה  (מלוש, פותחת בצק, טאבון/תנור, כיריים, מקרר ומקפיא) נעות בין 80,000 ₪ ל 200,000

עלויות הבנייה והתשתיות תלויות ב :

  • מצב הנכס (מאפייה שנסגרה או קירות בלבד שצריך לשפץ)
  • שטח העסק הרצוי
  • רמת הגימור/עיצוב הרצויה
  • חנות מפעל ?
  • האם להתמקד במאפייה של עוגות, עוגיות או במאפים ולחמים ?

חשוב לקבל החלטה על סמך הגורמים הבאים:

  • הידע והניסיון שלכם
  • מי הלקוחות הפוטנציאליים ומה הזמינות שלהם אליכם?

מהו התהליך הנדרש להקמת מאפייה?

 
  • לבחור את הקונספט הרצוי ובהתאם
  • לבנות תוכנית עסקית
  • לאתר לוקיישן מתאים
  • לוודא (עם יועץ הרישוי שניתן לקבל למבנה רישיון יצרן)
  • לבחור אנשי מקצוע וספקים מתאימים
    להקים את העסק
  • לבנות מערך שיווקי

כמה מרוויחים ממאפייה?

 

הרווח תלוי במספר פרמטרים :

  • מספר הלקוחות ביום
  • ממוצע המכירה לסועד
  • עלויות משתנות (עלויות חומרי הגלם, עלויות כ"א).
  • עלויות קבועות (עלויות שכר דירה, מיסים וכו', עלויות אחזקה)

האם ניתן להתפרנס ממאפייה?

 

כן, אבל נדרש ניהול צמוד ואינטנסיבי: מאפייה חייבת להיות גדושה ומלאה במאפים טריים וריחניים, ניהול כח האדם חייב להיות יעיל, ובמידה והעסק לא עמוס לקוחות יומיום חייבים להיעזר בלקוחות חיצוניים (לקוחות עסקיים/משלוחים וכו).

אם אתם מעוניים להקים מאפיה חדשה או לשפר פעילות של מאפיה קיימת, צרו איתנו קשר לייעוץ עסקי ממוקד!

82

ממליצים

82

Recommend

214

מאמרים

214

Articles

הלקוחות שלנו

ייעוץ עסקי