לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

הקמת מאפיה

כמה עולה לפתוח מאפייה ?

עלות ההקמה מורכבת מבנייה, תשתיות, ציוד והכי חשוב – רישיון יצרן של משרד הבריאות

עלויות הציוד הבסיסי למאפייה קטנה  (מלוש, פותחת בצק, טאבון/תנור, כיריים, מקרר ומקפיא) נעות בין 80,000 ₪ ל 200,000

עלויות הבנייה והתשתיות תלויות ב :

  • מצב הנכס (מאפייה שנסגרה או קירות בלבד שצריך לשפץ)
  • שטח העסק הרצוי
  • רמת הגימור/עיצוב הרצויה
  • חנות מפעל ?
  • האם להתמקד במאפייה של עוגות, עוגיות או במאפים ולחמים ?

חשוב לקבל החלטה על סמך הגורמים הבאים:

  • הידע והניסיון שלכם
  • מי הלקוחות הפוטנציאליים ומה הזמינות שלהם אליכם?

מהו התהליך הנדרש להקמת מאפייה?

 
  • לבחור את הקונספט הרצוי ובהתאם
  • לבנות תוכנית עסקית
  • לאתר לוקיישן מתאים
  • לוודא (עם יועץ הרישוי שניתן לקבל למבנה רישיון יצרן)
  • לבחור אנשי מקצוע וספקים מתאימים
    להקים את העסק
  • לבנות מערך שיווקי

כמה מרוויחים ממאפייה?

 

הרווח תלוי במספר פרמטרים :

  • מספר הלקוחות ביום
  • ממוצע המכירה לסועד
  • עלויות משתנות (עלויות חומרי הגלם, עלויות כ"א).
  • עלויות קבועות (עלויות שכר דירה, מיסים וכו', עלויות אחזקה)

האם ניתן להתפרנס ממאפייה?

 

כן, אבל נדרש ניהול צמוד ואינטנסיבי: מאפייה חייבת להיות גדושה ומלאה במאפים טריים וריחניים, ניהול כח האדם חייב להיות יעיל, ובמידה והעסק לא עמוס לקוחות יומיום חייבים להיעזר בלקוחות חיצוניים (לקוחות עסקיים/משלוחים וכו).

אם אתם מעוניים להקים מאפיה חדשה או לשפר פעילות של מאפיה קיימת, צרו איתנו קשר! 

עד עכשיו

82

ממליצים
עד עכשיו

141

מאמרים
  • דילוג לתוכן