לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

הקמת מסעדה

איך פותחים מסעדה? כמה עולה לפתוח מסעדה ?

עלות ההקמה נגזרת מהקונספט ומהעיצוב של העסק. עלות פתיחת מסעדה קטנה, מאפס, יכולה לנוע בין 500 אלף ועד מיליונים רבים.

הפער בעלויות ההקמה של מסעדה נגזר ממגוון האפשרויות תחת גג הגדרת המסעדה:

המבנה של מסעדה מתאפיין במטבח, אזור ישיבה ושטח אחסון. זו יכולה להיות מסעדה פשוטה וקטנה עם חלל אחד או ענקית, מפוארת ויקרה עם מטבחי הכנות, מחסנים, בר, חלל לאירועים ועוד.

איזה ציוד צריך בשביל לפתוח עסק של מסעדה ?

הציוד הנדרש לפתיחת עסק של מסעדה תלוי בקונספט, ביכולת התפעולית ובתקציב.

וגם בתוך הקונספט יש אינספור אופציות – בישול על כיריים או בסו וויד, אפייה בתנור או טאבון, צליה על פלנצ'ה או גריל וכו' וכו'.

תפריט לעסק של מסעדה :

התפריט של מסעדה נגזר מהקונספט : הוא תמיד צריך להיות מובן אך מעבר לזה השמיים הם הגבול – יכול להיות תפריט ארוך, מגוון וזול, קצר ממוקד ויקר ועד אינספור אופציות.

תהליך פתיחת מסעדה :

תהליך פתיחת עסק של מסעדה הוא מורכב ביותר : צריך תכנון מסודר של כל הפרטים, ליווי מוקפד של תהליך ההקמה וביצוע של כל הדרישות וההחלטות הנדרשות להקמה מוצלחת של העסק.

שלבים בתכנון מסעדה:

קונספט העסק:

את הקונספט לעסק בוחרים על סמך החלום של היזם, הצורך העולה מהסביבה והיכולת הפיננסית שלו

מיקום העסק:

את הלוקיישן לעסק בוחרים על סמך הקונספט הנבחר, התקציב והזמינות של נכס פנוי באיזור הרצוי   

עיצוב העסק:

את העסק מעצבים בהתאם לקונספט ולתקציב.

תכנון תקציב לעסק:

את התקציב קובעים בהתאם לאיתנות הפיננסית של היזם וליכולת החזר ההשקעה שלו

עד עכשיו

82

ממליצים
עד עכשיו

141

מאמרים
  • דילוג לתוכן