לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

הקמת סושיה

איך פותחים סושיה ? כמה עולה לפתוח סושיה ?

 

עלות ההקמה של סושיה חדשה נגזרת מהקונספט ומהעיצוב של העסק. עלות פתיחת סושייה קטנה, מאפס, יכולה לנוע בין 250 אלף ועד 1 מיליון ₪ 


איזה ציוד צריך בשביל לפתוח עסק של סושייה  ?
הציוד הנדרש לפתיחת עסק של סושייה תלוי בהחלטה האם הקונספט הוא מסעדה של סושי בלבד (מקריים ומכס' כיריים), דוכן מהיר או תפריט רחב יותר של סושי ומוקפצים (כיריים, ווק ועוד).


תפריט לעסק של סושייה :
התפריט של סושייה קטנה נגזר מהקונספט : הוא צריך להיות פשוט להבנה, קל לתפעול ובמחיר נגיש לקהל היעד. 


תהליך פתיחת סושייה :
תהליך פתיחת עסק של סושייה מורכב כמו כל עסק מזון אחר : צריך תכנון מסודר של כל הפרטים, ליווי מוקפד של תהליך ההקמה וביצוע של כל הדרישות וההחלטות הנדרשות להקמה מוצלחת של העסק.

שלבים בתכנון סושייה:

  1. קונספט העסק: את הקונספט לעסק בוחרים על סמך החלום של היזם, הצורך העולה מהסביבה והיכולת הפיננסית שלו תוך התייחסות למצב השוק והצורך באזור הרלוונטי.

  2. מיקום העסק: את הלוקיישן לעסק בוחרים על סמך הקונספט הנבחר, התקציב והזמינות של נכס פנוי באיזור הרצוי וכן לפי הצורך באזור וההזדמנות העסקית. 

  3. עיצוב העסק: את העסק מעצבים בהתאם לקונספט ולתקציב

  4. תכנון תקציב לעסק: את התקציב קובעים בהתאם לאיתנות הפיננסית של היזם וליכולת החזר ההשקעה שלו, ניתן לעשות זאת בהתליך ייעוץ עסקי  מסודר או באמצעות בדיקת כדאיות ממוקדת. 

עד עכשיו

82

ממליצים
עד עכשיו

141

מאמרים
  • דילוג לתוכן