לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

הקמת פיצריה

הקמת פיצריה – כמה עולה לפתוח פיצריה 

 

האם להכין בצק לבד או לקנות מוכן ?מהו התהליך הנדרש להקמת פיצרייה ? כמה אני ארוויח מפיצרייה ? אלו שאלות שמטרידות יזמים רבים המתכננים לפתוח פיצריה. 

ננסה לענות כאן על חלק משאלות אלו …

אז כמה עולה בעצם לפתוח פיצרייה ?

תלוי האם זו פיצרייה שתעשו בה לבד את הבצק או שתקנו כדור בצק מוכן :

עלויות הציוד הבסיסי לפיצרייה עם הכנה (מלוש, פותחת בצק, טאבון/תנור, כיריים, מקרר ומקפיא) נעות בין 80,000 ₪ ל 200,000

ללא הכנת בצק העלויות נמוכות ב 20,000-30,000 ₪

 

שאר העלויות תלויות ב:

  • מצב הנכס (פיצרייה שנסגרה או קירות בלבד שצריך לשפץ)

  • שטח העסק הרצוי

  • רמת הגימור/עיצוב הרצויה

 

האם להכין בצק לבד או לקנות מוכן ?

יתרונות בהכנת בצק לבד: הדבר האמיתי. יותר זול

חסרונות בהכנת בצק לבד: חייבים עובד מקצועי לייצר אחידות

 

יתרונות בבצק קנוי: אחידות, לא צריך עובד מקצועי

חסרונות בבצק קנוי: יותר יקר

 

מהו התהליך הנדרש להקמת פיצרייה ?

  • לבחור את הקונספט הרצוי ובהתאם לבנות תוכנית עסקית

  • לאתר לוקיישן מתאים

  • לבחור אנשי מקצוע וספקים מתאימים

  • להקים את העסק

  • לבנות מערך שיווקי

 

כמה מרוויחים מפיצרייה ?

הרווח תלוי במספר פרמטרים :

  • מספר הלקוחות ביום

  • ממוצע המכירה לסועד

  • עלויות משתנות (עלויות חומרי הגלם, עלויות כ"א)

  • עלויות קבועות (עלויות שכר דירה, מיסים וכו', עלויות אחזקה)

האם ניתן להתפרנס מפיצרייה ? כן, אבל נדרש ניהול צמוד ואינטנסיבי :

עסק קטן אשר מתנהל במקצועיות וביעילות עם מחזור מכירות של 150,000 ₪ כולל מע"מ, אמור להשאיר רווח של כ 20% 30,000 ₪, אחרי כל ההוצאות אבל לפני מס. 

 

אז אם אתם חושבים על הקמת פיצריה, ייעוץ עסקי ממוקד תוצאות יסייע לכם להצליח בתהליף.

צרו איתנו קשר נשמח לספק לכם את כל הכלים הנדרשים לפתיחת פיצריה מצליחה ורווחית. 

עד עכשיו

82

ממליצים
עד עכשיו

141

מאמרים
  • דילוג לתוכן