לתיאום פגישת ייעוץ בחינם:

Schedule a free meeting:

 

פתיחת פיצריה

פתיחת פיצריה מצליחה דורשת תיכנון רב ומחשבה תחילה. לפני שנכנסים להשקעות גדולות  יש לבדוק מספר דברים על מנת להחליט האם לפתוח את הפיצריה או לא. 

להן הדברים שעליכם לבדוק:

  • הפוטנציאל השיווקי של הקמת הפיצריה
  • האם יש צורך לפיצה באזור שלכם? האם יש פוטנציאל שיווקי להקמתה?
  • ההשקעה הנדרשת להקמת הפיצריה 
  • האם יש ברשותכם את ההון והידע הדרושים להפעלה וניהול הפיצריה
  • מהו התמחור הנכון של הפיצה
  • מה יהיה הקונספט הקולינרי של הפיצריה
  • מהו החזר ההשקעה של הפיצריה 
  • האם מתאים לכם לנהל פיצריה? מה זה ידרוש ממכם? 
  • ועוד ועוד 

הקמת פיצריה בלי לעשות טעויות

בשנים האחרונות ייעצנו למספר רב של עסקים בתחום המזון ולפיצריות שונות בישראל, וצברנו ניסיון רב בתחום, דבר שמאפשר לנו לסייע ליזמים רבים לקבל את ההחלטות הנכנות לפני ובעת פתיחת עסק מזון בכלל ופיצריה בפרט.

אם יש לכם חלום להקים פיצריה משלכם, אנו מציעים לכם ליווי עסקי ממוקד ומובנה שבסופו תקום לכם פיצריה בדיוק כמו שרציתם. ללא טעויות וללא הפסדים כספיים! 

תוכנית עסקית לפיצריה

לפני שאתם פותחים פיצריה או כל עסק מזון אחר, ולפני שאתם נכנסים להתחייבויות כספיות גדולות כמו השכרת מקום, רכישת ציוד וכו', חשוב מאד לעצור ולעשות תוכנית עסקית לפיצריה.

תוכנית עסקית לפיצריה כוללת:

1. ניתוח שוק 

2. ניתוח השקעה כספית 

3. ניתוח תוצאות פיננסיות – תזרים, מאזן, החזר השקעה

4. משמעיות תפעוליות וכוח אדם נדרש

5. מסקנות לגבי כדאיות הקמת הפיצירה. 

לקבלת הצעת מחיר לתוכנית עסקית לפיצריה, צרו איתנו קשר

ייעוץ עסקי למסעדות

רוצים לדעת כמה עולה להקים פיצריה - השאירו פרטים כאן:

82

ממליצים

82

Recommend

172

מאמרים

172

Articles
  • דילוג לתוכן