לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

פתיחת פיצריה

הקמת פיצריה – כמה עולה לפתוח פיצריה?

 

האם להכין בצק לבד או לקנות מוכן ?מהו התהליך הנדרש להקמת פיצרייה ? כמה אני ארוויח מפיצרייה ? אלו שאלות שמטרידות יזמים רבים המתכננים לפתוח פיצריה. 

ננסה לענות כאן על חלק משאלות אלו …

אז כמה עולה בעצם לפתוח פיצרייה ?

תלוי האם זו פיצרייה שתעשו בה לבד את הבצק או שתקנו כדור בצק מוכן :

עלויות הציוד הבסיסי לפיצרייה עם הכנה (מלוש, פותחת בצק, טאבון/תנור, כיריים, מקרר ומקפיא) נעות בין 80,000 ₪ ל 200,000

ללא הכנת בצק העלויות נמוכות ב 20,000-30,000 ₪

 

שאר העלויות תלויות ב:

  • מצב הנכס (פיצרייה שנסגרה או קירות בלבד שצריך לשפץ)

  • שטח העסק הרצוי

  • רמת הגימור/עיצוב הרצויה

 

האם להכין בצק לבד או לקנות מוכן ?

יתרונות בהכנת בצק לבד: הדבר האמיתי. יותר זול

חסרונות בהכנת בצק לבד: חייבים עובד מקצועי לייצר אחידות

 

יתרונות בבצק קנוי: אחידות, לא צריך עובד מקצועי

חסרונות בבצק קנוי: יותר יקר

 

מהו התהליך הנדרש להקמת פיצרייה ?

  • לבחור את הקונספט הרצוי ובהתאם לבנות תוכנית עסקית

  • לאתר לוקיישן מתאים

  • לבחור אנשי מקצוע וספקים מתאימים

  • להקים את העסק

  • לבנות מערך שיווקי

 

כמה מרוויחים מפיצרייה ?

הרווח תלוי במספר פרמטרים :

  • מספר הלקוחות ביום

  • ממוצע המכירה לסועד

  • עלויות משתנות (עלויות חומרי הגלם, עלויות כ"א)

  • עלויות קבועות (עלויות שכר דירה, מיסים וכו', עלויות אחזקה)

  •  

האם ניתן להתפרנס מפיצרייה ? כן, אבל נדרש ניהול צמוד ואינטנסיבי :

עסק קטן אשר מתנהל במקצועיות וביעילות עם מחזור מכירות של 150,000 ₪ כולל מע"מ, אמור להשאיר רווח של כ 20% 30,000 ₪, אחרי כל ההוצאות אבל לפני מס. 

 

אז אם אתם חושבים על הקמת פיצריה, פנו אלינו עוד היום לייעוץ עסקי קולינרי.

 

82

ממליצים

142

מאמרים
  • דילוג לתוכן