לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

ניהול הוצאות מזון

FOOD COST – עלות חומרי הגלם, היא אחת משתי ההוצאות הכבדות ביותר בעסק מזון.

נסייע לכם להבין את מרכיב זה ולשלוט בעלויות המזון, כך גם תצליחו להגדיל את רווחיות העסק.

ברוב עסקי המזון העלויות אמורות לנוע בין 20 ל 40 אחוז מסך ההוצאות הכללי (תלוי בעסק).

אנחנו מתמחים בהשגת יעדים נדרשים ל FC  ונדע להביא אתכם לעלות הגלם שהגדרתם באמצעות תהליך קצר, אינטנסיבי ויעיל :

  • אנחנו בוחנים את כל שרשרת ההזמנות, האספקה, ניהול המלאי, ההכנות והוצאת המנות.
  • אנחנו מכירים את רוב הספקים בשוק ושולטים בתוכנות המתאימות.
  • אנחנו מנתחים את המימצאים ומגישים לכם מסקנות אופרטיביות.
  • ואז מלווים אתכם בתהליך השינוי עד להשגת יעדי ה FC הנדרשים.
עד עכשיו

82

ממליצים
עד עכשיו

141

מאמרים
  • דילוג לתוכן