לתיאום פגישת ייעוץ בחינם:

ניהול שכר עובדים

LABOR COST – עלות השכר, היא אחת משתי ההוצאות הכבדות ביותר בעסק מזון.
אנחנו נספק לך כלים וידע לשלוט בעלויות השכר, פעולה שתסייע לעסק שלכם להיות רווחי יותר.

ברוב עסקי המזון עלויות השכר אמורות לנוע סביב ה 30 אחוז מסך ההוצאות הכללי (תלוי בעסק).

כאשר עלויות השכר אצלכם גבוהות אנחנו מגיעים, בוחנים את הפעילות של העובדים, מאתרים את הבעיות ומוצעים לכם פתרונות יצירתיים להורדת עלויות כח אדם ללא פגישה בתפקוד העסק.

 

82

ממליצים

165

מאמרים
  • דילוג לתוכן