לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

ניהול הוצאות המזון

פוד קוסט (Food Cost)- עלות חומרי הגלם, היא אחת משתי ההוצאות הכבדות ביותר בעסק מזון.

אם תשלטו בעלויות המזון, כנראה גם תרוויחו כסף.

ברוב עסקי המזון העלויות אמורות לנוע בין 20 ל 40 אחוז מסך ההוצאות הכללי (תלוי בעסק)

אנחנו מתמחים בהשגת יעדים נדרשים לפוד קוסט   ונדע להביא אתכם לעלות הגלם שהגדרתם באמצעות תהליך קצר, אינטנסיבי ויעיל :

  • אנחנו בוחנים את כל שרשרת ההזמנות, האספקה, ניהול המלאי, ההכנות והוצאת המנות
  • אנחנו מכירים את רוב הספקים בשוק ושולטים בתוכנות המתאימות
  • אנחנו מנתחים את המימצאים ומגישים לכם מסקנות אופרטיביות  ואז מלווים אתכם בתהליך השינוי עד להשגת יעדי הפוד קוסט הנדרשים.

82

ממליצים

145

מאמרים
  • דילוג לתוכן