פוד קוסט (Food Cost)- עלות חומרי הגלם, היא אחת משתי ההוצאות הכבדות ביותר בעסק מזון.
אם תשלטו בעלויות המזון, כנראה גם תרוויחו כסף.
ברוב עסקי המזון העלויות אמורות לנוע בין 20 ל 40 אחוז מסך ההוצאות הכללי (תלוי בעסק)
אנחנו מתמחים בהשגת יעדים נדרשים לפוד קוסט ונדע להביא אתכם לעלות הגלם שהגדרתם באמצעות תהליך קצר, אינטנסיבי ויעיל :
- אנחנו בוחנים את כל שרשרת ההזמנות, האספקה, ניהול המלאי, ההכנות והוצאת המנות
- אנחנו מכירים את רוב הספקים בשוק ושולטים בתוכנות המתאימות
- אנחנו מנתחים את המימצאים ומגישים לכם מסקנות אופרטיביות ואז מלווים אתכם בתהליך השינוי עד להשגת יעדי הפוד קוסט הנדרשים.