לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

ניהול שכר עובדים

LABOR COST – עלות השכר, היא אחת משתי ההוצאות הכבדות ביותר בעסק מזון.

אם תשלטו בעלויות השכר, כנראה גם תרוויחו כסף.

ברוב עסקי המזון עלויות השכר אמורות לנוע סביב ה 30 אחוז מסך ההוצאות הכללי (תלוי בעסק)

כאשר עלויות השכר אצלכם גבוהות אנחנו מגיעים, בוחנים את הפעילות של העובדים, מאתרים את הבעיות ומוצעים לכם, פתרונות יצירתיים להורדת עלויות כח אדם ללא פגישה בתפקוד העסק.

82

ממליצים

145

מאמרים
  • דילוג לתוכן