לפגישת ייעוץ חינם השאירו פרטים:

 

תקציב תמחור ובקרה

ניהול תקין של עסק בתחום המזון יכול להתקיים רק כאשר יש מישהו עם היד על הדופק ששלוט בכל הפעילות של העסק.


לרוב קשה לשלוט בכל העניינים ובטח בעסק גדול או בעסק שנמצא בתהליך של התפתחות וצמיחה.

אנחנו נגדיר ונבנה לכם ארגז כלים שבעזרתו תוכלו לשלוט בעסק שלכם:

  • נבנה איתכם תקציב מסודר והגיוני.
  • ניצור עבורכם דוחות בקרה מסודרים כך שבכל זמן נתון תדעו מה קורה אצלכם בעסק:  מה היה במשמרת (ממוצעים, ביטולים והחזרים וכל פרמטר רלוונטי אחר, מי עבד, כמה עלה, כמה מכרו, כמה קנו וכמה הרווחתם, בקרה על משימות הצוות (מה נדרש, מה הוחלט ומה בוצע בפועל וכו)
  • ננתח איתכם את הדוחות הפיננסים ונדע לכוון אתכם למסקנות ולפעולות נדרשות.

לבניית תקציב ולבניית תהליך בקרה תומך צרו איתנו קשר. 

82

ממליצים

163

מאמרים
  • דילוג לתוכן