לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

בניית תפריט

בניית תפריט למסעדה

מתכננים להקים מסעדה חדשה או מזנון של אוכל מהיר ? חשוב מאד להשקיע זמן ומחשבה בבניית התפריט – הרי התפריט בסופו של דבר הוא ליבו של העסק …

 

1. למי מיועד התהליך 
הלב של כל עסק מזון הוא בתפריט : 
יש עסקים עם תפריט קצר של מנה אחת (פלאפל לדוגמא, שמלווה במגוון סלטים ורטבים)
ויש עסקים עם תפריט של עשרות מנות (סושי לדוגמא)  
גם כאן וגם שם צריך לבנות את המנות כהלכה  החל מהתאמת המנות לקונספט, תמחור והקמת עץ מוצר, התאמת התפריט ליכולת התפעולית בעסק עצמו (מבנה המטבח ואיכות הצוות שגוייס) ועד לעיצובו כך שהלקוח יבין בדיוק מה הוא מקבל.

2. מה כולל התהליך 
תהליך בניית תפריט כולל  :

  • בניית מנות מתאימות לקונספט הנבחר

  • תמחור ובניית עץ מוצר

  • תמלול התפריט לשפה מתאימה למיתוג

  • הכשרת מנהל המטבח בעסק 

  • חיבור לספקים מובילים ועזרה במו"מ מולם

3. למה כדאי לעשות תפריט עם איש מקצוע 
בישול הוא אומנות, והמצאת מנות היא אמנות, לכן בבניית תפריט, שעליו בסופו של דבר יקום ויפול העסק חובה להיעזר באיש מקצוע מהשורה הראשונה, כזה שהתפריט שהוא בנה :

  • יהיה טעים

  • פשוט והגיוני תפעולית

  • מתומחר בהתאם לקונספט

  • ימשיך להתקיים גם אחרי שהשף יסיים את עבודתו

4. בניית התפריט 

אנו עובדים עם מספר שפים נבחרים שהמרכזי שבהם הוא יוגב ירוס.

יוגב ירוס הוא שף ויועץ קולינרי המתמחה בבניית קונספטים ותפריטים למסעדות, בתי קפה וברים, תוך דגש על תפעול יעיל,

ובניית קונספט מהודק ועדכני.

ליוגב יש רקורד עשיר של 12 שנות ניהול מטבחים, ייעוץ קולינרי וכתיבתה במספר טורי אוכל באתרים כמו  Ynet ו- וואלה! . 

ב- 2006  הקים את "מל ומישל טרטורייה" מסעדה תל אביבית אהודה ומצליחה מזה עשור.

בהמשך כיהן כשף קבוצת 141 והקים את את המסעדות "ברד סטורי" המצליחה ליד כיכר דיזנגוף, מתחם "ליטל איטלי" בשרונה,

בנה תפריטים עונתיים למסעדת  הטפאס ויקי כריסטינה ועסק בייעוץ קולינרי למסעדות כמו:

תישרין 2 ביסטרו ערבי בנצרת עילית, "סינמה סיטי וי איי פי" בראשון לציון ועוד.

כיום יוגב הוא שף ובעלים של "מטבחצר, מסעדת כפר"  מיזם חדש הממוקם במושב גינתון ופתוח לארוחות נושא קולינריות,

ואירועי בוטיק פרטיים וממשיך לעסוק בייעוץ קולינרי בתל אביב וסביבתה.

לפרטים נוספים צרו איתנו קשר 

 

עד עכשיו

82

ממליצים
עד עכשיו

141

מאמרים
  • דילוג לתוכן