לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

הקמת דוכן מזון מהיר

איך פותחים דוכן מזון מהיר? כמה עולה לפתוח עסק של דוכן מזון מהיר?

עלות ההקמה נגזרת מהקונספט ומהעיצוב של העסק. עלות פתיחת דוכן מזון מהיר קטן, מאפס, יכולה לנוע בין 400 אלף ועד 1 מיליון ₪

איזה ציוד צריך בשביל לפתוח עסק של דוכן מזון מהיר?

הציוד הנדרש לפתיחת עסק של דוכן מהיר תלוי בהחלטה האם הקונספט הוא כריכים וצ'יפס בלבד (תנור, פלנצ'ה, צ'יפסר) או מגוון אוכל מבושל (מטבח מאובזר של מסעדה).

תפריט לעסק של דוכן מזון מהיר :

התפריט של דוכן מזון מהיר קטנה נגזר מהקונספט : הוא צריך להיות פשוט להבנה, קל לתפעול ובמחיר נגיש.

תהליך פתיחת דוכן מזון מהיר :

תהליך פתיחת עסק של דוכן מזון מהיר מורכב כמו כל עסק מזון אחר: מומלץ להעזר בייעוץ עסקי מקצועי, צריך תכנון מסודר של כל הפרטים, ליווי מוקפד של תהליך ההקמה וביצוע של כל הדרישות וההחלטות הנדרשות להקמה מוצלחת של העסק.

שלבים בתכנון דוכן מזון מהיר:

  1. קונספט העסק : את הקונספט לעסק בוחרים על סמך החלום של היזם, הצורך העולה מהסביבה והיכולת הפיננסית שלו

  2. מיקום העסק :את הלוקיישן לעסק בוחרים על סמך הקונספט הנבחר, התקציב והזמינות של נכס פנוי באיזור הרצוי   

  3. עיצוב העסק :את העסק מעצבים בהתאם לקונספט ולתקציב

  4. תכנון תקציב לעסק :את התקציב קובעים בהתאם לאיתנות הפיננסית של היזם וליכולת החזר ההשקעה שלו.

  5. מועניינים במידע נוסף על פתיחת דוכן מזון מהיר? פנו אלינו לייעוץ עסקי למסעדות.

82

ממליצים

142

מאמרים
  • דילוג לתוכן