בקמת דוכן מזון מצליח דורש תיכנון רב ומחשבה תחילה. לפני שנכנסים להשקעות גדולות יש לבדוק מספר דברים על מנת להחליט האם לפתוח את הפיצריה או לא.
להן הדברים שעליכם לבדוק בהקמת עסק מזון:
- הגדרת הקונספט של הדוכן – איזה מזון? באיזה דרך נרצה למכור אותו?
- הפוטנציאל השיווקי של הקמת דוכן מזון מהיר
- האם יש צורך לדוכן מזון באזור שלכם? האם יש פוטנציאל שיווקי להקמתו?
- ההשקעה הנדרשת להקמת הדוכן למזון מהיר
- האם יש ברשותכם את ההון והידע הדרושים להפעלת הדוכן למזון מהיר
- מהו התמחור הנכון של המזון בדוכן
- מהו החזר ההשקעה של הדוכן
- האם מתאים לכם לנהל ולהפעיל דוכן מזון מהיר? מה זה ידרוש ממכם?
- ועוד ועוד
בשנים האחרונות ייעצנו למספר רב של יזמים בהקמת דוכני מזון מהיר בישראל, וצברנו ניסיון רב בתחום, דבר שמאפשר לנו לסייע ליזמים רבים לקבל את ההחלטות הנכנות לפני ובעת פתיחת עסק מזון בכלל ודוכן מזון מהיר בפרט.
אם יש לכם חלום להקים דוכן מזון מהירמשלכם, אנו מציעים לכם ליווי עסקי ממוקד ומובנה שבסופו תקום לכם דוכן מזון מהיר בדיוק כמו שרציתם.