איך פותחים המבורגריה? כמה עולה לפתוח עסק של המבורגר?
עלות ההקמה נגזרת מהקונספט ומהעיצוב של העסק. עלות פתיחת המבורגריה קטנה, מאפס, יכולה לנוע בין 400 אלף ועד 1.5 מיליון ₪
איזה ציוד צריך בשביל לפתוח עסק של המבורגר?
הציוד הנדרש לפתיחת עסק של המבורגר תלוי בפרמטרים רבים למשל
בחירת הקונספט, הציוד – שמומש בגריל או פלנצ'ה. אופן הטחינה – טחינה במקום של הקציצה או שימש בקציצה קנויה. אפיית הלחמניה במקום או קנויה ועוד.
תפריט לעסק של המבורגר :
התפריט של המבורגריה קטנה נגזר מהקונספט : הוא צריך להיות פשוט להבנה, קל לתפעול ובמחיר נגיש.
תהליך פתיחת המבורגריה :
תהליך פתיחת עסק של המבורגרים מורכב כמו כל עסק מזון אחר : צריך תכנון מסודר של כל הפרטים, ליווי מוקפד של תהליך ההקמה וביצוע של כל הדרישות וההחלטות הנדרשות להקמה מוצלחת של העסק.
שלבים בתכנון המבורגריה:
קונספט העסק :
את הקונספט לעסק בוחרים על סמך החלום של היזם, הצורך העולה מהסביבה והיכולת הפיננסית שלו
מיקום העסק :
את הלוקיישן לעסק בוחרים על סמך הקונספט הנבחר, התקציב והזמינות של נכס פנוי באיזור הרצוי
עיצוב העסק :
את העסק מעצבים בהתאם לקונספט ולתקציב
תכנון תקציב לעסק :
את התקציב קובעים בהתאם לאיתנות הפיננסית של היזם וליכולת החזר ההשקעה שלו