לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

הקמת המבורגריה

איך פותחים המבורגריה? כמה עולה לפתוח עסק של המבורגר?

עלות ההקמה נגזרת מהקונספט ומהעיצוב של העסק. עלות פתיחת המבורגריה קטנה, מאפס,  יכולה לנוע בין 400 אלף ועד 1.5 מיליון ₪

איזה ציוד צריך בשביל לפתוח עסק של המבורגר?

הציוד הנדרש לפתיחת עסק של המבורגר תלוי בפרמטרים רבים למשל

בחירת הקונספט, הציוד – שמומש בגריל או פלנצ'ה. אופן הטחינה – טחינה במקום של הקציצה או שימש בקציצה קנויה. אפיית הלחמניה במקום או קנויה ועוד.

תפריט לעסק של המבורגר :

התפריט של המבורגריה קטנה נגזר מהקונספט : הוא צריך להיות פשוט להבנה, קל לתפעול ובמחיר נגיש.

תהליך פתיחת המבורגריה :

תהליך פתיחת עסק של המבורגרים מורכב כמו כל עסק מזון אחר : צריך תכנון מסודר של כל הפרטים, ליווי מוקפד של תהליך ההקמה וביצוע של כל הדרישות וההחלטות הנדרשות להקמה מוצלחת של העסק.

שלבים בתכנון המבורגריה:

 

קונספט העסק :

את הקונספט לעסק בוחרים על סמך החלום של היזם, הצורך העולה מהסביבה והיכולת הפיננסית שלו

מיקום העסק :

את הלוקיישן לעסק בוחרים על סמך הקונספט הנבחר, התקציב והזמינות של נכס פנוי באיזור הרצוי   

עיצוב העסק :

את העסק מעצבים בהתאם לקונספט ולתקציב

תכנון תקציב לעסק :

את התקציב קובעים בהתאם לאיתנות הפיננסית של היזם וליכולת החזר ההשקעה שלו

עד עכשיו

82

ממליצים
עד עכשיו

141

מאמרים
  • דילוג לתוכן