לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

פתיחת חומוסיה

איך פותחים חומוסיה? כמה עולה לפתוח חומוסיה ?

 

עלות ההקמה נגזרת מהקונספט ומהעיצוב של העסק. עלות פתיחת חומוסייה קטנה, מאפס, יכולה לנוע בין 150 אלף ועד 500 אלף ₪

 

איזה ציוד צריך בשביל לפתוח עסק של חומוסייה?

הציוד הנדרש לפתיחת עסק של חומוסייה תלוי בהחלטה האם מכינים גם מוצרים אחרים כגון צ'יפס, פלאפל או סביח.

 

תפריט לעסק של חומוסייה :

התפריט של חומוסייה קטנה נגזר מהקונספט : הוא צריך להיות פשוט להבנה, קל לתפעול ובמחיר נגיש

 

תהליך פתיחת חומוסייה :

תהליך פתיחת עסק של חומוס מורכב כמו כל עסק מזון אחר : צריך תכנון מסודר של כל הפרטים, ליווי מוקפד של תהליך ההקמה וביצוע של כל הדרישות וההחלטות הנדרשות להקמה מוצלחת של העסק.

 

שלבים בתכנון חומוסייה

קונספט העסק:

את הקונספט לעסק בוחרים על סמך החלום של היזם, הצורך העולה מהסביבה והיכולת הפיננסית שלו

מיקום העסק:

את הלוקיישן לעסק בוחרים על סמך הקונספט הנבחר, התקציב והזמינות של נכס פנוי באיזור הרצוי   

עיצוב העסק:

את העסק מעצבים בהתאם לקונספט ולתקציב

תכנון תקציב לעסק:

את התקציב קובעים בהתאם לאיתנות הפיננסית של היזם וליכולת החזר ההשקעה שלו.

למידע נוסף על פתיחת מסעדה בכלל והקמת חומוסיה בפרט צרו איתנו קשר. 

82

ממליצים

142

מאמרים
  • דילוג לתוכן