לתיאום פגישת ייעוץ בחינם:

Schedule a free meeting:

 

פתיחת חומוסיה

איך פותחים חומוסיה? כמה עולה להקים חומוסיה?

עלות ההקמה נגזרת מהקונספט ומהעיצוב של העסק. עלות פתיחת חומוסייה קטנה, מאפס, יכולה לנוע בין 150 אלף ועד 500 אלף ₪

איזה ציוד צריך בשביל לפתוח עסק של חומוסייה?הציוד הנדרש לפתיחת עסק של חומוסייה תלוי בהחלטה האם מכינים גם מוצרים אחרים כגון צ'יפס, פלאפל או סביח.

תפריט לעסק של חומוסייה: התפריט של חומוסייה קטנה נגזר מהקונספט : הוא צריך להיות פשוט להבנה, קל לתפעול ובמחיר נגיש

תהליך פתיחת חומוסייה: תהליך פתיחת עסק של חומוס מורכב כמו כל עסק מזון אחר : צריך תכנון מסודר של כל הפרטים, ליווי מוקפד של תהליך ההקמה וביצוע של כל הדרישות וההחלטות הנדרשות להקמה מוצלחת של העסק.

שלבי פתיחת חומוסיה

להלן נקודות חשובות בתהליך פתיחת חומוסיה:

קונספט העסק: 

את הקונספט לעסק בוחרים על סמך החלום של היזם, הצורך העולה מהסביבה והיכולת הפיננסית שלו

מיקום העסק:

את הלוקיישן לעסק בוחרים על סמך הקונספט הנבחר, התקציב והזמינות של נכס פנוי באיזור הרצוי   

עיצוב העסק:

את העסק מעצבים בהתאם לקונספט ולתקציב

תכנון תקציב לעסק:

את התקציב קובעים בהתאם לאיתנות הפיננסית של היזם וליכולת החזר ההשקעה שלו.

למידע נוסף על פתיחת מסעדה והקמת חומוסיה צרו איתנו קשר.

תוכנית עסקית לחומוסיה

אנו ממליצים לכם לפני שאתם נכנסים להשקעות או התחייבויות גדולות כגון השכרת מקום, הזמנת ציוד וכו', לעצור ולעשות תוכנית עסקית לחומוסיה על מנת לוודא שאתם הולכים להקים עסק עם סיכויי הצלחה טובים.

תוכנית עסקית לחומוסיה תכלול:

ניתוח שוק, ניתוח מתחרים, ניתוח פיננסי – מידת השקעה, מידת החזר ההשקעה, רווח צפוי, תזרים צפוי ועוד. התוכנית כוללת גם ניתוח תפעולי וניתוח כוח אדם נדרש להפעלת הפיצריה.

אז לפני שאתם יוצאים לדרך צרו איתנו קשר לייעוץ עסקי מקצועי.

82

ממליצים

82

Recommend

173

מאמרים

173

Articles
  • הלקוחות שלנו

    ייעוץ עסקי
  • דילוג לתוכן