שיקום עסק במשבר הוא משימה מאוד קשה ומורכבת, לנו יש ניסיון רב אותו צברנו לאורך השנים בשיקום עסקים שנקלעו למשבר.
אנחנו יודעים לאתר את הבעיות והכשלים, לתת להן פתרונות ולהוביל בפועל את השינוי עד להבראת העסק.
הליווי העסקי כולל את השלבים הבאים:
א. אבחון מצב העסק – מהבחינה הפיננסית, ניהולית, קולינרית, שיווקית ותפעולית.
ב. הצגת תהליך ההבראה לעסק – משימות, יעדים, לוחות זמנים וגורמים מבצעים.
ג. ליווי ישום התהליך בשטח – בקרה צמודה ומדוקדקת שלנו על ביצוע המשימות עליהן הוחלט. מתן משוב חוזר לצורך
שיפור התהליך.
תהליך כזה יכול להמשך מספר חודשים.
באמצעות ייעוץ פיננסי מקצועי נוכל לסייע לכם להוציא את המסעדה או עסק המזון שלכם מהמשבר.
פנו אלינו עוד היום.