שיפור פעילות מסעדות ועסקי מזון
יש לכם עסק שפועל כבר תקופה – מסעדה, בית קפה, קייטרינג או עסק אחר בתחום המזון שמדשדש כבר הרבה זמן ואתם לבד לא מצליחים להרים אותו ולשפר את הפעילות שלו – הגיע הזמן לפנות אלינו לשיפור הביצועים העסק שלו.
יש לנו את הניסיון, הכלים והידע ללוות אתכם ולסייע לעסק שלכם לצמוח מחדש.
אנחנו נבדוק את הפעילות של העסק על כל היבטיו השונים:
א. הצד הקולנירי
ב. התפעולי
ג. ניהול פיננסי
ד. השיווק
ה. שרות לקוחות
ו. אופן ניהול צוות העובדים
ז. התאמת צוות העובדים לעסק
לאחר ניתוח הפיעלות נציע לכם פתרונות ממוקדים וישמים לשיפור המצב ולהפיכת העסק לרווחי יותר.
לווי עסקי למסעדות - תהליך עבודה:
בחינה פיננסית של העסק:
עלות העובדים,עלות מזון, עלויות שוטפות ועלויות מיוחדות.
בחינת תפעול וניהול העסק
התנהלות הבעלים, המנהלים, הצוות. נבחן ממשקי עבודה, ניהול זמן, ניהול משימות, עמידה ביעדים ועוד.
בחינת הקונספט:
האם הקונספט הקולינרי מתאים? האם הקונספט העיצובי מתאים? האם יש ערך ללקוח? האם הקונספט כלכלי? האם יש לו ביקוש בשוק? נציע לכם פתרו
בחינת הסביבה
נבדוק מי קהל היעד שלכם, מי המתחרים הישירים של העסק, ננתח את המגמות בשוק.
בסיום התהליך אנחנו מביאים פתרונות, רותמים את מגוון היועצים הרלוונטים אצלנו ומלווים אתכם בתהליך שיפור הפעילות עד להשגת היעדים. צרו איתנו קשר!