לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

 

תקציב תמחור ובקרה

ניהול תקין של עסק יכול להתקיים רק כאשר יש מישהו עם היד על הדופק בכל פינה בעסק, ולרוב קשה לשלוט בכל העניינים ובטח בעסק גדול או בתהליך התפתחות וצמיחה.

אנחנו יודעים להגדיר לכם ארגז כלים שבעזרתו תוכלו לשלוט בעסק שלכם:

  • נבנה איתכם תקציב מסודר והגיוני
  • ניצור עבורכם דוחות בקרה מסודרים כך שבכל זמן נתון תדעו מה קורה אצלכם בעסק :
    • מה היה במשמרת (ממוצעים, ביטולים והחזרים וכל פרמטר רלוונטי אחר
    • מי עבד, כמה עלה, כמה מכרו, כמה קנו וכמה הרווחתם
    • בקרה על משימות הצוות (מה נדרש, מה הוחלט ומה בוצע בפועל וכו)
  • ננתח איתכם את הדוחות הפיננסים ונדע לכוון אתכם למסקנות ולפעולות נדרש.
 
תמחור ובקרה של מסעדות הוא חלק משמעותי מתהליך של ניהול מסעדות וייעוץ עסקי למסעדות.
עד עכשיו

82

ממליצים
עד עכשיו

141

מאמרים
  • דילוג לתוכן