ייועץ קולינרי ובניית תפריט
בסופו של דבר בענף המסעדות החלק המשמעותי ביותר הוא התפריט, חשוב שהתפריט יהיה מעולה ושהאוכל יהיה טעים שיגרום ללקוחות שלכם לחזור אליכם שוב ושוב…
אבל זה לא מפסיק צריך שהתפריט גם יתאים ליעדים הפיננסיים שלכם ויאפשר לעסק שלכם גם להיות רווחי.
אנחנו יודעים לבנות תפריטים חדשים ולתקן ולשפר תפריטים קיימים, למגוון רחב של עסקי מזון:
- המבורגריות
- בתי קפה
- פיצריות
- חומוסיות
- דוכני מזון מהיר
- סושי ואסייתי
- מסעדות (גורמה, בשר, איטלקי ועוד)
- מאפיות
- מפעלים
- קייטרינג
- בתי מלון
וכל סוג אוכל אחר שעולה על דעתכם.
<ף יועץ
אנחנו עובדים בשיתוף פעולה עם מספר יועצים קולנירים מומחים כגון:
שף איתי פרקש:
בעלים של בי"ס לבישול קיטשן סטודיו
נציג של ג'יימי אוליבר בישראל (פוד רבולושן)
איתי בעל נסיון רב במגוון מטבחים והתמחות במטבחים מוסדיים ועבודה מול רשויות ומוסדות חינוך, צבא ועיריות.
שף יאיר פיינברג
בעלים של חברת פיין קוק (חברה המתמחה בחדשנות קולינרית, פיתוח מוצרים, תפריטים והדרכות
יאיר הוא שף ויזם קולינרי מהמובילים בישראל.