בואו נדבר! לשיחת ייעוץ חינם:

 

ניהול תהליך הקמת מסעדה

לאחר שהסתיים שלב התכנון של העסק מתחיל שלב ההקמה בפועל. זהו שלב ביצועי שבו הרעיון והתכנון יוצא לפועל. 

בשלב הזה נדאג שהתהליך יהיה יעיל, נשמור על התקציב ונדאג לעמוד בלוחות הזמנים שתוכננו.

תכולת העבודה: 

  • ליווי פרוייקט ההקמה (בעלי המקצוע ונותני שירותים).
  • ליווי תהליך רישוי עסקים
  • בקרה ומעקב ביצוע תהליכי הבנייה
  • תכנון מבטבח 
  • כתיבת ספר נהלים לעסק
  • בנייה תפעולית של התפריט
  • התאמת תכנון מטבח לתפריט
  • איתור, יצירת מכרזים ובחירת ספקים  (מזון ומשקאות, פרסום, שירותים שונים ועוד).
  • תוכנה – התאמת קופות, רכש ומלאי ועוד
  • חומרה – מחשבים, תקשורת, מדפסות, מצלמות וכו
  • שונות – דפוס (לוגו, TA, מפיות ועוד)
  • יצירת תשתית ניהולית של ארגז כלים לניהול עסק (מבנה כא, שירות, ממשקי ניהול שונים ותוכנות ניהול)
  • הגדרת תפקידים והדרכה של התנהלות מקצועית בפועל
  • אסטרטגיית שיווק ויחסי ציבור
נשמח ללוות אתכם בתהליך הקמת המסעדה. 

לקבלת הצעת מחיר השאירו פרטים:

ייעוץ פיננסי

מחשבון פיננסי למסעדות

מתכננים לפתוח מסעדה חדשה? מעוניינים לדעת כמה יעלה לכם להקים אותה? רוצים לדעת כמה המסעדה תרוויח? 

 מוזמנים לנסות את המחשבון הפיננסי שלנו.

 כל מה שצריך הוא ללחוץ על הלינק ולמלא את המחשבון – התוצאות ישלחו אליכם באופן מיידי למייל

82

ממליצים

150

מאמרים
  • דילוג לתוכן