לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

פותחים מסעדה – איך תבחרו ציוד למסעדה?

איזה ציוד למסעדה צריך? איך בוחרים את הציוד המתאים? היכן קונים ציוד מקצועי למסעדה ? כמה עולה ציוד כזה ?

בכל עסק של מזון – מסעדה, בית קפה, מזנון, פיצרייה או עסק בסגנון, יש צורך בציוד מקצועי משום שציוד ביתי לא עומד בנוי לעבודה אינטנסיבית יומיומית.

אז איזה ציוד צריך לעסק של מזון ? 
ציוד מקצועי מתאים הוא ציוד שעשוי החלקים חזקים, שאינם מחלידים וניתנים לשטיפה חוזרת
לא להתפתות לרכוש ציוד ביתי זול מכיוון שהוא יתקלקל מהר, ובדיוק באמצע הסרוויס כשהלקוחות מחכים…

איך בוחרים את הציוד המתאים לעסק של מזון ? 
את הציוד בוחרים לפי 3 פרמטרים : התפריט, הקונספט והתקציב
לדוגמא להמבורגר מתאים גם פלנצ'ה כאשר הקציצות דקות ומהירות אבל במידה וזה יהיה המבורגר בוטיק, שהקציצות שם עבות והוא מכוון לקהל יותר מתוחכם אז גריל יתאים יותר.
ואז בהתאם לתקציב צריך להחליט האם לרכוש פלנצ'ה בסיסית או פלנצ'ה כרום יוקרתית שעולה פי 5.

היכן קונים ציוד מקצועי למסעדה ? 
ציוד מקצועי מומלץ לרכוש אצל ספק מוכר, מקצועי והכי חשוב שיודעים עליו שהוא נותן שירות בהתראה קצרה . כי בסוף כשיש תקלה, (ותמיד יש תקלות) אתם תרצו שהספק ייתן לכם מענה מהיר על מנת להפעיל חזרה את הציוד ולא להפסיד לקוחות וכסף.

ניתן גם לרכוש ציוד יד 2, אבל חשוב לוודא שהציוד הוא מפירמה איכותית (לרוב זה אומר אמינות ויכולת עבודה לאורך זמן) כי שירות לא תקבלו על מוצר מהשוק…

כמה עולה ציוד לעסק של מזון ? 
ציוד מקצועי למסעדה עולה הרבה יותר מציוד ביתי, אבל הוא מחזיק הרבה יותר זמן בעבודה מאומצת
עלות ציוד בישול להמבורגריה (פלנצ'ה, צ'יפסר, תנור) יכולה לנוע בין 30,000 ₪ ועד מעל 100,000 ₪ לציוד מתקדם ברמות הגבוהות.

 

לסיכום, 
הציוד שתבחרו לעסק שלכם, זו הקנייה החשובה ביותר בהוצאה של ההקמה : ציוד מתאים יספק לכם את התפוקות הנדרשות לייצר המוצר המתאים שיכניס לכם כסף.

לייעוץ עסקי ומתן כלים שייסעו לכם להקים מסעדה חדשה ולבחור ציוד, צרו איתנו קשר: 077-2518158.

גיורא אשכנזי

עד עכשיו

82

ממליצים
עד עכשיו

141

מאמרים
  • דילוג לתוכן