לתיאום פגישת הכרות ללא עלות:

קורס הקמת מסעדות

החלה ההרשמה לקורס הקמה וניהול עסקי מזון מחזור 2 - אפריל 2018

האם אתה יזם בנשמה, שחולם לפתוח בית-קפה או פיצריה משלך? האם אתה עובד כרגע בעבודה אחרת אבל מעוניין לנהל עסק משלך ? האם יש לך רצון, יכולת וזמינות להקים עסק עצמאי ?

בנינו קורס שמתאים בדיוק לך!

חברת FORWARD העוסקת בייעוץ עסקי וליווי יזמים ועסקים מתחום המזון מעל כ 10 שנים, יצרה ביחד עם בית הספר דן גורמה – המרכז הקולינרי המוביל בישראל, מסלול לימודים ייעודי להקמה וניהול עסקים בתחום המזון, מיועד ליזמים הרוצים לעשות את הצעדים הראשונים בענף המזון וזקוקים לסיוע של אנשי המקצוע המובילים בתחום, ומעוניינים לקבל ידע וכלים פרקטיים שיסייעו להם להקים עסק עצמאי מוצלח.

קורס פרקטי שילמד אתכם, תכלס איך להקים עסק מזון מצליח

נושאי הלימוד בקורס

תפעול מסעדה  • בניית תפריט • הקמת העסק, תכנית עסקית, רישוי עסקים, מימון, הסכמים וחוזים • קונספט, מיתוג ואסטרטגיה  ניהול ותפעול עסֹקֹ • שיווק ופרסום •  רכש וספקים • שירות ומכירות •  הכשרה וניהול כוח אדם • מטבח בתאוריה ובפועל ועוד….
 

המנהל המקצועי של הקורס:

גיורא אשכנזי – מסעדן, יזם, יועץ ומלווה עסקים מזה 14 שנים.

הקורס מקנה למשתתף בו את הערכים הבאים :

כלים בסיסיים להקמת העסק שלו
מגדיל לו את סיכויי ההישרדות
מצמצם לו את סיכויי הכישלון

בקורס לוקחים חלק אנשי המקצוע מהמובילים בענף המזון :

שי ברמן מנכ"ל איגודהשף אבי שטייניץ • עו"ד עמית גרוס – משרד מתמחה בענף המסעדות •  ד"ר מרינה קזקביץ – מומחית בדרישות רישוי, בקרת איכות ובטיחות מזון • ירון סולגניק – "ביקום" קופות ממוחשבות למסעדות • איתי גנאור – THE WAY פיתוח קונספטים ומיתוג • לימור ברעם – סטודיו ברעם למיתוג •  משה הרשקו – מנכ"ל פורוורד ומומחה בקידום עסקים באינטרנט ועוד רבים טובים

מה תקבלו בקורס ?

  • 12 מפגשים שבועיים של 4 שעות אקדמאיות, סה"כ 36 שעות.

  • פגישות ייעוץ אישית אחד על אחד עם מנהל הקורס גיורא אשכנזי לבחינת כדאיות פתיחת העסק חלומותיכם

  • פגישה אישית עם מרצי הקורס 

  • חבילת הטבות ייחודית לקורס לטובת הקמת העסק שלכם.

  • תוכנית עסקית מלאה 

תאריך ומיקום:

הקורס הבא יפתח באפריל 2018 ויתקיים בבית ספר דן גורמה בתל אביב – ההרשמה החלה!!!

 

תמונות מהקורס האחרון

 

קצת תמונות מתוך שיעור מטבח בבקורס הקמה וניהול של עסקי מזון. מדובר בשיעור מעשי עם השף אבי שטייניץ (המנהל הקולינרי של דן גורמה. מהשפים המוכרים והמוערכים בארץ), במהלך השיעור התלמידים תכננו, הכינו ובישלו מנות מתוך תפריט העסק אותו הם מתכננים לפתוח.התלמידים למדו כיצד מתכננים תפריט, איך מכינים מזון פלאס, הכנה ואז הוצאת מנות כולל סיגנונות הגשה. בסוף כמובן אכלנו והיה טעים בצורה בלתי רגילה.

המסיימים מקבלים תעודה מטעם דן גורמה ו FORWARD ייעול ופיתוח עסקים

דן גורמה, מיסודם של רשת מלונות דן ורשת אורט, מציב סטנדרטים חדשים בלימודי הבישול והקונדיטוריה בישראל.  

בית הספר עומד בדרישות המקצועיות הקפדניות הנהוגות בבתי הספר לבישול המובילים בעולם.

כיתות הלימוד מרווחות, ומצוידות במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו. 

 

חברת הייעוץ העסקי FORWARD פועלת מעל 10 שנים בענף הייעוץ בכלל ובענף המסעדות בפרט. מאחורינו הצלחות רבות בענף ויזמים רבים פתחו באמצעותנו עסקים מצליחים.

 

למידע נוסף לגבי הקורס צרו איתנו קשר בטלפון:077-2518158

עד עכשיו

82

ממליצים
עד עכשיו

141

מאמרים
  • דילוג לתוכן