אם החלטתם לפתוח עסק מזון, יש לכם מקום או שאתם נמצאים בתהליך של חיפוש מקום. זה השלב שיש לתכנן את העסק בצורה הטובה ביותר והמדויקת ביותר. שלב זה קריטי להצלחת העסק ויקבע למעשה איך העסק יראה.
תכולת העבודה:
- בניית מיתוג מקצועי ברמה הגבוהה ביותר
- תכנון עיצובי, אדריכלי ותפעולי לעסק שיפתח
- בניית תפריט
- בניית תקציב פרוייקט ומודל עסקי
- הגדרת משימות ויעדים
- בחינת לוקיישן נבחר, סיוע בניהול מו"מ וסגירת העסקה
- בחירת ספקים, ציודים ואנשי מקצוע רלוונטיים
התוצר:
תכנון מדויק ויישומי שיאפשר את ההקמה והפתיחה של העסק החדש בצורה מוצלחת עם מינימום טעויות ובזבוז של כסף.
לקבלת הצעת מחיר השאירו פה פרטים:
מחשבון פיננסי למסעדות
מתכננים לפתוח מסעדה חדשה? מעוניינים לדעת כמה יעלה לכם להקים אותה? רוצים לדעת כמה המסעדה תרוויח?
מוזמנים לנסות את המחשבון הפיננסי שלנו.
כל מה שצריך הוא ללחוץ על הלינק ולמלא את המחשבון – התוצאות ישלחו אליכם באופן מיידי למייל