לשיחת ייעוץ ראשונית בחינם:

Schedule a free meeting:

 

כמה עולה להקים פיצריה?

האם להכין בצק לבד או לקנות מוכן? מהו התהליך הנדרש להקמת פיצרייה? כמה אני ארוויח מפיצרייה? 

אלו שאלות שמטרידות יזמים רבים המתכננים לפתוח פיצריה – ננסה לענות כאן על חלק משאלות אלו במאמר הבא:

אז כמה עולה בעצם לפתוח פיצרייה?

תלוי האם זו פיצרייה שתעשו בה לבד את הבצק או שתקנו כדור בצק מוכן.

עלויות הציוד הבסיסי לפיצרייה עם הכנה (מלוש, פותחת בצק, טאבון/תנור, כיריים, מקרר ומקפיא) נעות בין 80,000 ₪ ל 200,000, ללא הכנת בצק העלויות נמוכות ב 20,000-30,000 ₪.

שאר העלויות תלויות ב:

  • מצב הנכס (פיצרייה שנסגרה או קירות בלבד שצריך לשפץ)
  • שטח העסק הרצוי
  • רמת הגימור/עיצוב הרצויה

האם להכין בצק לבד או לקנות מוכן?

יתרונות בהכנת בצק לבד: הדבר האמיתי. יותר זול

חסרונות בהכנת בצק לבד: חייבים עובד מקצועי לייצר אחידות

יתרונות בבצק קנוי: אחידות, לא צריך עובד מקצועי

חסרונות בבצק קנוי: יותר יקר

מהו התהליך הנדרש להקמת פיצרייה ?

  • לבחור את הקונספט הרצוי ובהתאם לבנות תוכנית עסקית
  • לאתר לוקיישן מתאים
  • לבחור אנשי מקצוע וספקים מתאימים
  • להקים את העסק
  • לבנות מערך שיווקי

כמה מרוויחים מפיצרייה ?

הרווח תלוי במספר פרמטרים :

  • מספר הלקוחות ביום
  • ממוצע המכירה לסועד
  • עלויות משתנות (עלויות חומרי הגלם, עלויות כ"א)
  • עלויות קבועות (עלויות שכר דירה, מיסים וכו', עלויות אחזקה)
  • האם ניתן להתפרנס מפיצרייה ? 

ניתן בהחלט להתפרנס מפיצריה, אבל נדרש ניהול מאד קפדני על מנת שהעסק יצליח. 

עסק קטן אשר מתנהל במקצועיות וביעילות עם מחזור מכירות של 150,000 ₪ כולל מע"מ, אמור להשאיר רווח של כ 20% 30,000 ₪, אחרי כל ההוצאות אבל לפני מס. 

אז אם אתם חושבים על הקמת פיצריה, פנו אלינו עוד היום לייעוץ עסקי קולינרי.

שתפו

82

ממליצים

82

Recommend

191

מאמרים

191

Articles