לתיאום פגישת ייעוץ בחינם:

 

בניית תפריט – פיתוח קונספט למסעדה מזרחית

בניית תפריט קונספט

פנתה אלינו לקוחה עם חלום, ללא ניסיון אבל עם הרבה מוטיבציה להקמת מסעדה ערבית יחד עם שותף פלסטינאי שמבשל נהדר אבל לא מגיע מרקע מקצועי.

בתהליך העבודה, בחנו את היכולות והמגבלות של היזמית ושל הרעיון, וחידדנו אותו ליידי קונספט:

איך בונים תפריט קונספט?

לקחנו את חלום המנות האותנטיות מאיזורי רמאללה / שכם ובדקנו מה ניתן לאמץ, מה צריך לשנות ומה רק לבצע התאמה

בניית התפריט תלויה ביכולות הטבחים, בציוד ובקהל היעד.

התפריט חייב להיות מותאם לרמת המיומנות והניסיון של הצוות המבשל. במידה ורוצים לא להיות תלויים בטבחים מקצועיים אז חשוב לבנות את התפריט פשוט וקל להכנה

הציוד צריך לדמות את חווית הבישול האותנטי אבל מודרני ומתאים לימינו. הכלים חשוב להביא ככל שניתן משם, מהמקור…

חשוב מאוד להתחשב בקהל הלקוחות סביב, לדוגמא עם נהוג לשים המון סומק במסאחן וללקוחות המסעדה קשה עם העוצמה אז בהחלט רצוי לצמצם מעט מהתבלין…

מהיכן מתחילים ?

תהליך הפיתוח מתחיל בחשיבה משותפת עם היזמים, העלאת רעיונות וטעימות ראשוניות להבין היתכנות

בונים ניתוח רגישות הכולל צפי הכנסות והוצאות, השקעות ותזרים קדימה לשנה 1 ו 3 קדימה

ואז בונים תכנית עסקית

איך עובד התהליך ?

התהליך מתנהל בפגישות משותפות, פגישות עם אנשי מקצוע רלוונטיים והכוונת היזמים למטודיקות עבודה וניהול

ליווי הקמת העסק בפועל, טעימות תפריט, פתיחה והרצת המסעדה

ייעוץ עסקי למסעדות

אם אתם מתכננים לפתוח מסעדה או כל עסק מזון חדש ממליצים לכם לפנות אלינו לייעוץ עסקי למסעדות ממוקד ואפקטיבי. צרו איתנו קשר

שתפו

82

ממליצים

168

מאמרים
  • דילוג לתוכן