לשיחת ייעוץ ראשונית בחינם:

Schedule a free meeting:

 

בניית תפריט למסעדות

איך בונים תפריט למסעדה ?

 

מדוע חשוב להתאים את התפריט לעסק ?

כיצד מתאימים את התפריט לעסק ?

כמה מנות צריכות להיות בתפריט ?

איך מתמחרים תפריט ? 

 

אין ספק שהמשימה החשובה ביותר בהקמת מסעדה חדשה היא בניית התפריט שלה, מומלץ מאד שאת התפריט יבנה איש מקצוע – שף או טבח מנוסה.


מכיוון שבניית תפריט היא לא רק "רעיון מדליק למנה שאין באף מקום" אלה תהליך מקצועי, מובנה ומתוכנן לפרטים חובה להיעזר באיש מקצוע מתאים ולא לנסות להתבסס על טעם אישי או על אינטואיציה. 

 

מדוע חשוב להתאים התפריט לעסק ?
התאמה של תפריט לעסק קריטית להצלחה מכיוון ש :
1.    מערך הייצור (המטבח) אמור לייצר את האוכל באיכות, בכמות ובקצב שנדרש ממנו
2.    לקוח שנכנס לאכול בעסק צריך להיות מסוגל להבין את התפריט ולרצות להזמין ממנו 

 

כיצד מתאימים את התפריט לעסק ?
את התפריט לעסק יוצרים בהתאמה לקונספט, למטבח ולקהל הלקוחות

 

לדוגמא – במסעדה ביתית שכונתית בפריפריה סמוכה לתל אביב בדר"כ לא נבנה תפריט מסעדת גורמה עם תיאור מנות מפונפן ומחירי לב העיר אלא תפריט שמותאם לקהל היעד של המקום.

 

כמה מנות צריכות להיות בתפריט ? 
את כמות המנות הנכונה בתפריט בוחרים שוב, בהתאמה לקונספט, למטבח ולקהל הלקוחות
לדוגמא בעסק פלאפל עם שני עובדים וצ'יפסר  לא נבנה תפריט מגוון של 20 מנות כי הצוות והתשתית לא ערוכים להתמודד עם זה.

 

איך מתמחרים תפריט ? 
תפריט מתמחרים בהתאם לקונספט, לעלות חומרי הגלם ולמתחרים בסביבה
תמחור התפריט יקבע את הרווח של העסק שלכם ולכן מוכרחים לחשב נכון של עלות חומרי הגלם (פוד קוסט) 
תמחור התפריט חייב להתחשב גם בתפריטי המתחרים משום שלקוחות יודעים להשוות.


לסיכום, 
אנחנו בעסקי המזון מוכרים בסופו של דבר אוכל, והתפריט הוא המימשק אשר מחבר בין הלקוח לעסק שלכם מהות העסק שלכם הוא הכנת אוכל והדרך למכירה של התוצרים הללו מתקיימת באמצעות תפריט.

 

ייעוץ עסקי למסעדות – בניית תפריט על ידי שפים מקצועיים: 

 

השפים שעובדים איתנו מתמכים בבניית תפריטי אוכל ושתייה לכל סוגי העסקים.

 

תהליך בניית התפריט :

 

1. איפיון הקונספט

2. בחינת מבנה המטבח ומה ניתן להוציא ממנו (על סמך דרישות רישוי עסקים)

3. בניית מנות לתפריט

4. בניית עץ מוצר ופוד קוסט 

5. הגדרת נוהלי עבודה

6. הכשרת הצוות

7. בקרה  על תפקוד המטבח בפועל

 

סוגי התפרטים שאנו בונים:

  • תפריט למסעדת בשר

  • תפריט לבית קפה

  • תפריט למסעדה איטלקית

  • תפריט למסעדה אסייתית

  • תפריט למזנון מהיר


למידע נוסף צרו איתנו קשר עוד היום: 077-2518158

בניית תפריט למסעדה

איך בונים תפריט למסעדה? מדוע חשוב להתאים את התפריט לעסק? כיצד מתאימים את התפריט לעסק?

כמה מנות צריכות להיות בתפריט ? איך מתמחרים תפריט ?אין ספק שהמשימה החשובה ביותר בהקמת מסעדה חדשה היא בניית התפריט שלה, מומלץ מאד שאת התפריט יבנה איש מקצוע – שף או טבח מנוסה.מכיוון שבניית תפריט היא לא רק "רעיון מדליק למנה שאין באף מקום" אלה תהליך מקצועי, מובנה ומתוכנן לפרטים חובה להיעזר באיש מקצוע מתאים ולא לנסות להתבסס על טעם אישי או על אינטואיציה.מדוע חשוב להתאים התפריט לעסק?התאמה של תפריט לעסק קריטית להצלחה מכיוון ש : 1. מערך הייצור (המטבח) אמור לייצר את האוכל באיכות, בכמות ובקצב שנדרש ממנו 2. לקוח שנכנס לאכול בעסק צריך להיות מסוגל להבין את התפריט ולרצות להזמין ממנו.

בניית תפריט

את בניית התפריט יוצרים בהתאמה לקונספט, למטבח ולקהל הלקוחות.

לדוגמא –במסעדה ביתית שכונתית בפריפריה סמוכה לתל אביב בדר"כ לא נבנה תפריט מסעדת גורמה עם תיאור מנות מפונפן ומחירי לב העיר אלא תפריט שמותאם לקהל היעד של המקום.כמה מנות צריכות להיות בתפריט? את כמות המנות הנכונה בתפריט בוחרים שוב, בהתאמה לקונספט, למטבח ולקהל הלקוחות לדוגמא בעסק פלאפל עם שני עובדים וצ'יפסר לא נבנה תפריט מגוון של 20 מנות כי הצוות והתשתית לא ערוכים להתמודד עם זה.איך מתמחרים תפריט? תפריט מתמחרים בהתאם לקונספט, לעלות חומרי הגלם ולמתחרים בסביבה תמחור התפריט יקבע את הרווח של העסק שלכם ולכן מוכרחים לחשב נכון של עלות חומרי הגלם (פוד קוסט) תמחור התפריט חייב להתחשב גם בתפריטי המתחרים משום שלקוחות יודעים להשוות.

בניית תפריט למסעדה

לסיכום, אנחנו בעסקי המזון מוכרים בסופו של דבר אוכל, והתפריט הוא המימשק אשר מחבר בין הלקוח לעסק שלכם מהות העסק שלכם הוא הכנת אוכל והדרך למכירה של התוצרים הללו מתקיימת באמצעות תפריט.

השפים שעובדים איתנו מתמכים בבניית תפריטי אוכל ושתייה לכל סוגי העסקים.תהליך בניית תפריט למסעדה כולל:1. איפיון הקונספט2. בחינת מבנה המטבח ומה ניתן להוציא ממנו (על סמך דרישות רישוי עסקים)3. בניית מנות לתפריט4. בניית עץ מוצר ופוד קוסט5. הגדרת נוהלי עבודה6. הכשרת הצוות7. בקרה על תפקוד המטבח בפועלסוגי התפרטים שאנו בונים:תפריט למסעדת בשר, תפריט לבית קפה, תפריט למסעדה איטלקית, תפריט למסעדה אסייתית, תפריט למזנון מהיר.ייעוץ קולנרי ולבניית תפריט למסעדה, צרו איתנו קשר

שתפו

82

ממליצים

82

Recommend

227

מאמרים

227

Articles